Over Battle Oats Europe
Battle Oats is enkele jaren geleden opgericht in de UK en ontwikkelt glutenvrije proteïne repen en vegan proteïne cookies. We richten ons hiermee op consumenten met een actieve lifestyle en bewust voedingspatroon. Je ziet onze producten veelvuldig terug in o.a CrossFit, Obstacle Course Running, Fitness, Yoga, etc. Battle Oats Europe coördineert alle sales, marketing en communicatieactiviteiten op de Europese markt.

Ter versterking van ons team is Battle Oats Europe op zoek naar een enthousiaste en flexibele marketing / communicatie stagiair.

De functie:
Alleen koffiezetten en kopiëren is er in deze stage niet bij (vinden we trouwens wel tof als je dat doet). Als stagiair bij Battle Oats vragen we het nodige van je; communicatieplannen ontwikkelen, content strategie en planning maken, social posts voorbereiden en plaatsen, interactie opzetten en onderhouden met onze doelgroep, merkactivaties opzetten en uitvoeren. Kortom veel afwisseling en support bij de groei van Battle Oats. Deze stageperiode is vanaf januari 2018 en qua duur in overleg te bepalen.

Jouw profiel:
We zoeken een ambitieuze, gezellige, creatieve stagiair met een HBO-opleiding in de richting van communicatie en/of (sport)marketing. Je staat midden in onze ‘fit lifestyle doelgroep’ en hebt affiniteit met onze producten. Je kan zelfstandig werken, bent creatief en kan foutloos schrijven (NL/ENG). Daarnaast ben je proactief, nauwkeurig, je neemt initiatief en bent niet bang om mensen te benaderen. Het werken in een team spreekt je aan, maar je kunt ook prima zelfstandig werken. Herken je jezelf in dit bescheiden lijstje dan zijn we zeker opzoek naar jou.

Wat krijg je er voor terug?
Sowieso een schouderklopje als we blij van je worden:-). Verder stellen we onze kennis, kunde en tijd beschikbaar om jou een leerzame stageperiode te bieden voor 32-40 uur per week. De stagevergoeding is nader te bepalen.

Je komt terecht in een enthousiast, gedreven en ondernemend team in een leeromgeving die snel in ontwikkeling is. Ons kantoor is gevestigd in IJmuiden en prima bereikbaar met het ov.

Ben je enthousiast geworden en mogen we jou niet missen in ons team?
Overtuig ons en mail jouw CV en motivatie voor 20 november naar: netherlands@battleoats.com.

Kijk voor meer informatie over Battle Oats op www.battleoats.eu of bezoek onze social kanalen.